Na het knusse en warme interieur van Jeffrey & Brian en het supervrolijke pastelkleurige interieur van Inge, is het de beurt aan een licht interieur. Veel wit en zwart met af en toe een accent. We kijken binnen bij Marene! Op Instagram beter bekend als @InterieurMood. Veel plezier met deze binnenkijker! X Mariëlle. 

Hoi! Ik ben Marene, een social lifestyle photographer. Welkom in mijn woonstudio! Veel van de dingen die je ziet in mijn interieur heb ik zelf gemaakt, zijn gratis of komen van de kringloop. Ik hou van een mix van oud en nieuw en ben hier ook altijd mee aan het experimenteren. Ik verander regelmatig een hoekje of plekje, waardoor ik nooit uitgekeken raak op mijn interieur. 

Ik hou van rustige kleuren in huis, zoals aardse tinten. Hiermee creëer ik rust in het interieur en ook raak ik nooit uitgekeken op deze kleuren. Dit is dus echt de basis van mijn woonstudio. Verder varieer ik met voorwerpen uit de natuur. Zo heb ik laatst een mooie tak gevonden, deze staat nu te pronken in mijn interieur. Ook de veren die je op de foto’s ziet heb ik in de natuur gevonden. 

Zo is mijn interieur eigenlijk altijd in ontwikkeling en denk ik continu na over nieuwe ideeën. Een heerlijke wandeling in de natuur geeft me vaak nieuwe inspiratie, maar dus ook nieuwe items die ik dan weer direct kan toepassen in mijn woonstudio. 

Het item in mijn interieur waar ik nog steeds dolblij mee ben, is mijn vloerkleed. Deze heb ik gescoord bij de Karwei en is precies waarnaar ik op zoek was. Het past ook perfect bij de rest van mijn interieur en is daarnaast superzacht aan je voeten. Gewoon een heerlijk item. 

Een heel speciaal item in mijn interieur is de gouden lijst die naast mijn bed staat. Deze heb ik geërfd van mijn oma en zal ik nooit, maar dan ook nooit weg doen. Op deze manier is oma toch nog een beetje bij me. Het is daarnaast een prachtige lijst, ik heb ‘m al op meerdere manieren in mijn interieur gebruikt. 

Weetjes & info over mijn interieur:

Kleur op de muur: VT Wonen Flax (verkrijgbaar bij Karwei)

Posters: Desenio

Lijsten: meeste van de Action

Kussens op de bank: HM Home

Slinger bij het bed: SissyBoy Homeland

Olifantensticker: Red Panda Wall Stickers

Staande leeslamp: IKEA

De rest is dus zelfgemaakt of komt van de kringloop. Heb je nog een vraag over een bepaald meubelstuk of mijn interieur? Stuur me gerust een DM op Instagram of laat een reactie achter onderaan de pagina! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *