De badkamer is misschien niet de meest romantische plek in huis, maar wel een ruimte waarin je heerlijk kunt ontspannen. Ik vind het heerlijk om prulletjes te verzamelen, maar in de badkamer probeer ik het niet te ‘clutted’ te laten worden. Soms best lastig! Herkenbaar? 😉

Onze badkamer is ingericht op ontspanning en luxe, maar het is ook een praktische ruimte. De was moet immers toch gedaan worden. Ik vind het zelf geen gezicht als er overal wasgoed ligt, dus dit heb ik zoveel mogelijk weggewerkt.

Volgens mij hoef ik jullie niet te vertellen dat ik gek ben op zeepjes, haha. We gebruiken de badkamer elke dag, dus een beetje luxe en comfort mag best. Lekkere zachte handdoekjes, geurende zeep… En natuurlijk een mooie aankleding van het geheel. 

Een opgeruimde kamer geeft mij de meeste rust. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, zeggen ze toch? Ik kan dan ook echt niet ontspannen in bad liggen als de badkamer niet opgeruimd is. Daar ben ik toch hopelijk niet de enige in?! 

Nooit in geen enkel huis zou ik een bad willen missen. In ons huidige huis hebben we dan ook weer een prachtig bad op pootjes. Ons hele gezin brengt graag heel wat uren door in bad. Hebben jullie ook een bad in huis? Sommige mensen houden dus totaal niet van badderen, dat begrijp ik echt niet hè! 😉 

Laat een berichtje achter, dat vind ik hartstikke leuk! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.