Fotowand op de kinderkamer

Onlangs heb ik de kamer van Olivier aangepakt, ik was de oude kleur een beetje zat (was staalblauw-achtig). Zie foto hieronder. 

Inmiddels is de muur geschilderd en heeft deze een frisse nieuwe kleur gekregen. Dit heb ik enkele weken geleden al geshowd op mijn Insta. 🙂

Hieronder kun je het verschil zien met voorheen. Het is nu een stuk rustiger en toch is het een echte jongenskleur, vind ik!

Hij was afgelopen weekend jarig, Olivier, en is nu alweer twee jaar. We hebben dus zijn ledikantje ook omgewisseld voor een echt ‘grotemensenbed’. 😉

Maar toen was de muur nog een beetje kaal. Ik had nog leuke foto’s van onze vakantie in eigen land en wilde deze heel graag laten afdrukken. Via Fotoalbum.nl kon dat heel gemakkelijk, dus zo gezegd, zo gedaan! 

Fotomwand op de kinderkamer

De mini-posters zijn super leuk geworden! Ligt natuurlijk ook aan de foto’s, haha. Ik vind ze erg schattig en de kwaliteit is ook top! Ik heb nu een leuke fotomuur met schattige foto’s van de kinderen op vakantie. Van de andere foto’s laat ik nog een fotoalbum maken. Zulke mooie herinneringen moet je toch koesteren! 

Het uploaden van de foto’s is trouwens easy peasy, met een paar klikken heb je al een leuke poster. Zeker aan te raden dus, Fotoalbum.nl! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.