Oké, in alle eerlijkheid: de Throwback Thursday die eigenlijk gisteren geplaatst had moeten worden, schoot er een beetje bij in… Maar dan verzinnen we toch gewoon een nieuwe naam voor de vrijdag. Dus hierbij: Flashback Friday! 😀

X Mariëlle

Ik blik terug naar de eetkamer van ons oude huis. De stoelen heb ik van de kringloop geplukt en zelf opnieuw bekleed. Natuurlijk staat mijn collectie Pip-servies te pronken op de tafel. 🙂

Het is (of eigenlijk was, want we wonen er natuurlijk niet meer) een vrij rustige kamer. Witte lambrisering met een grijstint op de muur. Toch vind ik het nog steeds een warme kamer, ondanks de sobere kleuren. We hebben hier veel gezellige uurtjes doorgebracht. De schuifdeur heeft mijn man zelf gemaakt, met eiken vloerdelen van Bebo Parket.

Ook onze oude piano staat hier, in een post speciaal over de piano vertel ik van alles over dit oude ding. Vinden jullie ‘m ook niet geweldig? Klik hier om de post te lezen over de piano

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *