Het is eigenlijk al heel lang geleden dat ik een shoot bij Marianne heb gehad, maar ik vond haar een tijdje geleden terug op Instagram. Ze heeft mijn dochter Vera-Lynn prachtig gefotografeerd toen ze een pasgeboren baby was, en later hebben we ook nog eens een cake-smash fotoshoot bij haar gedaan. Hartstikke leuk! Vera-Lynn had de grootste lol bij de cake smash, van de newborn shoot merkte ze natuurlijk niet zoveel.

Marianne zelf is echt een bijzonder mens. Fotograferen vindt ze hartstikke mooi om te doen, maar zo zijn er ook nog honderd andere dingen die ze mooi vindt om te doen. Ze wil dan ook graag blijven genieten van alle kleine, prachtige dingen in het leven. Om deze reden plant ze 1 à 2 shoots per week in waarbij ze alle tijd en aandacht kan schenken aan de fotoshoot en het desbetreffende gezin. Dat is heel fijn, er is geen haast, geen stress. Ze geniet van de simpele dingen in het leven, genieten van de natuur, haar gezin en gezond eten. Heel inspirerend. Eenvoudig en klein is voor haar prima. Zo zouden meer mensen moeten leven!

Als je bij haar een shoot doet met je kinderen of huisdieren merk je direct dat ze heel warm is. Ze heeft een rustgevende uitwerking op mens en dier. Je ziet je kinderen ontspannen voor de lens, waardoor Marianne telkens weer het perfecte plaatje weet te schieten.

Ze heeft een prachtige fotostudio aan huis, die van alle gemakken is voorzien. Wil je een bepaalde setting creëren? Marianne heeft een kast met spulletjes voor de shoot met je kids. Op locatie fotograferen doet ze ook. Je hebt echt het gevoel dat je gewoon bij haar op bezoek komt voor de gezelligheid, het is heel huiselijk, knus en gezellig. Ze neemt de tijd voor je, wil je even pauzeren en een frisse neus nemen dan kan dat onder haar overkapping.

Om de fotoshoot helemaal af te maken verkoopt Marianne een super gave steigerhouten fotolijst. Al haar foto’s wil je gewoon direct inlijsten en ophangen op de meest opvallende plek in je huis. Deze stoere lijst is zorgvuldig uitgezocht door Marianne, het is immers bepalend voor de sfeer. Elke lijst is uniek. Ze gaat één lijst weggeven ter waarde van € 60,- op haar Instagram, houd haar pagina dus scherp in de gaten!

Lang verhaal kort… Ik kan het alleen maar aanbevelen om eens een shoot bij haar te boeken. Je kunt bij haar terecht voor alle levensfasen van je gezinsleven. Van zwangerschapsfotografie tot de newborn shoot, cake smashs, gezinsfoto’s, kinderfotografie, in combinatie met (huis)dieren, op locatie of bij haar thuis… Nou ja, ik zou zeggen: neem een kijkje op haar website of Instagram. Ze verdient wat extra aandacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *