Een nieuwe week betekent een nieuwe binnenkijker! Deze keer mogen we ongegeneerd rondkijken in het huis van Inge, op Instagram heet haar account @huisjevanlieke (vandaar de naam van deze blog). Geef even een volgje aan dit account en geniet van deze binnenkijker! X Mariëlle. 

Even voorstellen: Ik ben Inge en samen met mijn man Frederick, dochter Lieke en superschattige hondje woon ik in Apeldoorn. We hebben een nieuwbouwwoning gekocht, toevallig hebben we afgelopen weekend het 5-jarig jubileum gevierd samen met de hele buurt. Graag laat ik jullie ons interieur zien en vertel ik hoe alles tot stand is gekomen. Veel plezier! 

Toen we hier 5 jaar geleden kwamen wonen, wilde ik alles in de basis grijs hebben. Op die manier kon ik veel variëren met kleur, de basis is immers rustig. Ik ben gek op oude meubels die in een nieuw jasje zijn gestoken, ik doe dit al sinds ik jong ben. In ons interieur zie je dan ook veel ouderwetse meubels met een hippe kleur. Ik ben er zelfs een eigen webshop in begonnen: Miss Match Meubels

Onze hond is verder niet verwend, hoor… Hij heeft een hele mooie mand, maar de bank is gewoon zijn favoriete plekje. Dat snap ik trouwens ook wel, want de bank zit natuurlijk veel lekkerder en bovendien is het veel gezelliger om samen met ons op de bank te zitten! 

In het begin waren veel ruimtes grijs met mint en een landelijke stijl. Inmiddels heb ik dat langzaamaan veranderd naar grijs met roze met een strakkere inrichting. Ik vind heel veel soorten stijlen erg leuk, daarom varieer ik nog wel eens in ons huis. 🙂 

Onze slaapkamers hadden ook een grijze basis met één muur in een andere kleur. In onze slaapkamer was die kleur roze, maar dat was ik op een gegeven moment helemaal zat. Ik wilde een intieme sfeer en besloot voor een donkere kleur te kiezen. Het werd donkerblauw met ‘spiced honey’. Ik ben nog steeds heel erg blij met deze keuze, ik vind het zo gaaf geworden! Volgens mij slapen we ook stukken beter sinds de nieuwe kleur op de wanden zit. 

De kleur van de kamer van Lieke was eerst mintgroen. We wisten tijdens mijn zwangerschap namelijk nog niet of het een jongetje of een meisje zou worden. Nu Lieke bijna drie jaar oud is, wilde ik toch graag meer roze in haar kamer. 

In onze keuken en woonkamer zijn nog steeds veel grijze elementen en mintgroene accenten. Het zijn gemakkelijke kleuren om mee te variëren, met enkele kleine aanpassingen lijkt het interieur direct weer heel anders. Ik verplaats dan ook heel vaak objecten, zoals je in de volgende paar foto’s goed kunt zien. 🙂

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om binnen te kijken in ons huis! Als je vragen hebt over de meubels die ik gepimpt heb, stel ze gerust. Vergeet niet een kijkje te nemen in mijn webshopje! En als je meer foto’s van ons interieur wil zien, kan je me altijd even volgen op Instagram. 🙂 Groetjes, Inge. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *