De eer van het eerste gastblog op huisvanmarielle.nl gaat naar Jeffrey & Brian! Zij hebben een huis uit 1912 met veel authentieke elementen. Dus veel sfeer met een landelijk industrieel/stoer en sober tintje!

Eind 2018 begonnen de mannen aan de zoektocht naar hun droomhuis in Veendam. In tegenstelling tot de meeste verliefde stelletjes hoefden ze niet heel lang te wachten: ineens was daar het huis van hun dromen, een prachtige karakteristieke woning uit 1912. Een maand later mochten zij zich de trotse nieuwe bewoners noemen van dit pareltje. Na het tekenen moesten ze echter nog vijf maanden wachten tot de overdracht. En dan duurt wachten lang… Heel lang. 

Het voordeel van het lange wachten was dat Jeffrey en zijn man meer dan genoeg tijd hadden om over de inrichting na te denken. Aan het eind van de vijf maanden zaten ze boordevol ideeën en hadden ze voor elke ruimte al een plan. Samen met familie en vrienden hebben ze een week lang geknald om de verhuizing voor elkaar te krijgen. Ze wonen er inmiddels een jaar en zijn nog steeds bezig met (re)stylen. 

De mannen hebben nog veel meer plannen voor het huis in de toekomst, maar voor nu genieten we uitgebreid van hun interieur zoals het nu is! Bedankt Jeffrey en Brian voor deze prachtige binnenkijker. Volg hun karakteristieke huis op Instagram: sfeervolop10

Kijk deze keuken! Het is toch een genot om hier te koken?

@sfeervolop10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *