Hoi iedereen! 

Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer heeft Mariska zich aangemeld als gastblog. Daar was ik heel blij mee, want ze heeft een prachtig landelijk-sober interieur. Zoals jullie weten, heb ik zelf ook een landelijk interieur, dus ik vond het helemaal niet vervelend om haar interieur te bekijken… 😉 Ik hoop dat jullie net zo genieten van haar huis & verhaal! 

Hoi! Ik ben Mariska en samen met mijn partner René, dochter Robin en beagle Spyke woon ik sinds anderhalf jaar in deze prachtige woning in de Betuwe. 

Onze zoon Nick woont inmiddels op zichzelf, een dorpje verderop. 

Het is mijn passie om creatief bezig te zijn met ons interieur en het zo te stylen dat het sfeervol is en echt aanvoelt als thuis. Mijn inspiratie hiervoor haal ik van Instagram en uit woonbladen of Pinterest. 

Ons huis is gebouwd in een jaren ’30 stijl. Toen we de woning kochten, hadden we heel veel geluk met de huidige staat van het huis. Alles was onze smaak; het was een kwestie van een likje verf erover en inrichten. Zoals ik al zei vind ik het heel leuk om bezig te zijn met het inrichten van stylen van ons huis. Ik ben er (onbewust) altijd wel mee bezig en ik verander dan ook regelmatig kleine dingen in huis. 

Het melkmeisje blijft de eyecatcher van ons huis. Ze bevindt zich in de gang naast de keuken, maar ze springt bij iedereen in het zicht. We krijgen dan ook vaak een compliment over haar. Dat vinden we alleen maar leuk, we zijn hartstikke trots op haar! 

Oost west, thuis best! Nergens slaapt het beter dan thuis. Ons bed ligt zo lekker! Dat kennen jullie vast wel. 😉 Van de inbouwkast was het eigenlijk de bedoeling dat ‘ie een beetje wegviel in de ruimte, maar ik vond opvallende houten deuren juist wel gaaf. Past goed bij de koeienhuid en schedel op de muur. 🙂 

We hebben ons interieur recentelijk vernieuwd met meubels en accessoires van Hoffz en Aura Peeperkorn. 

Op de muur zit koeienhuidbehang, ik ken tot nu toe niemand die dat heeft. Inspiratie kwam van een cowgirl-magazine 😉 ik vind het nog steeds heel gaaf en het matcht naar mijn mening goed met de rest van het interieur. 

Op de muren zit krijtverf in kleur Soft Taupe van Pure en Original. 

De serre hebben we laten aanbouwen toen we dit huis kochten. Zo kunnen we zowel in de zomer als in de winter genieten van de mooie tuin. 

Ik hoop dat jullie genoten hebben van de binnenkijker en als je meer wil zien, volg me dan op Instagram: @Landelijkhuisje_nr17!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *