Ik ben gek op de webshop van The River House. Ik koop daar regelmatig iets voor de kinderen, vaak voor hun verjaardag. Ze hebben het schattigste speelgoed dat ook nog weer een beetje stylisch is. Ik hou zelf niet zo heel erg van dat felrode/blauwe/gele/groene/gazomaardoor kleurige speelgoed. Van dit poppenhuis vind ik het helemaal niet erg als het in het zicht staat, het is een prachtig stukje vakmanschap! 

Dit poppenhuis op de foto is van Little Dutch. The River House verkoopt heel veel speelgoed van Little Dutch, er zit er zoveel leuks tussen. Veel moeders kennen dit merk al wel, het staat bekend om de prachtige designs en stijlvolle (lees: rustige) kleuren. 

Klik hier om het poppenhuis te shoppen in de webshop van The River House! 
 
The River House

The River House is in 2008 opgestart door Hester. Ze maakte toen borduursels en stickers, maar dit liep al snel uit de hand. Op een goede manier. 😉

Het eigen merk met de naam The River House ontstond kort daarna. Leuk feitje: alle stickerontwerpen zijn te herleiden naar één van de gezinsleden van Hester. Dat kan een hobby zijn of de geboortedatum van één van de kinderen. 

Sinds 2016 wordt Hester ondersteund door haar dochter Kelly. Het is nu dus een heus familiebedrijf! Naast online winkelen kan je ook hun winkel bezoeken. Kijk voor de openingstijden op hun website. 

Deze tipi en de vlaggetjes van Little Dutch heb ik ook via The River House gekocht. De kinderen vinden het speelgoed dat ik via The River House koop helemaal geweldig en ik vind het zelf ook nog eens erg mooi. In alle eerlijkheid vind ik het best leuk als al het speelgoed enigszins op elkaar afgestemd is qua kleuren… Erg he?! I know. Maar al die felle kleuren door elkaar, daar word ik visueel instabiel van, hihi. Dit geeft gewoon een prettig plaatje, vind je ook niet? 

Klik hier om de tipi en vlaggetjes te shoppen via The River House.

Dit schattige sterlampje heb ik ook via The River House gekocht. Eerlijk is eerlijk: het speelgoed is wel wat prijziger dan het eerdergenoemde felgekleurde plastic speelgoed, maar de materialen zijn ook vele malen duurzamer. De kwaliteit van het speelgoed voelt nog zo stevig als het spul van vroeger, ik ga er ook van uit dat alles wat ik tot nu toe heb van The River House ook tientallen jaren meegaat. 

Ik heb weer zin gekregen om te shoppen, oeps. Alleen heel even kijken dan… 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.