Het is weer tijd voor een binnenkijker en deze keer hebben we een hele mooie voor jullie! We gaan binnenkijken bij het interieur van Yasmina Karraz. Haar Insta-account heet Oumaimae_home. Ze heeft veel Marokkaanse invloeden in haar interieur and we love it. Natuurlijk gaat ze alles vertellen over wat haar inspireert en hoe haar leven eruit ziet. Kijk snel!

Hallo! Mijn naam is Yasmina Karraz en ik woon in Hemiksem, Antwerpen. Geboren in Brussel en opgegroeid in een multicultureel gezin van Belgische/Marokkaanse afkomst. Deze afkomst vormt ook deels de rode draad in ons interieur thuis. We wonen in een bel-etage woning (drive-in woning voor de Nederlanders onder jullie). Het is niet de meest charmante woning, maar wel een hele lichte woning met instant vakantiegevoel. Dit komt door de vele ramen en omdat de leefruimte zich op de eerste verdieping bevindt.

Het interieur is ontstaan uit mijn interesse voor diverse stijlen met één gemeenschappelijke factor: een warm en gezellig nest dat je omarmt als je binnenkomt. Een authentiek stijltje gecombineerd met trendy en tegelijk tijdloze stukken in een etnische sfeer. Het past perfect bij ons gezinnetje. Ik ben geïnspireerd door alles en iedereen. Ook niet-interieurgerelateerde dingen inspireren mijn interieur; heb ik bijvoorbeeld nood aan rust dan zal ik het veel rustiger houden thuis.

Op vakantie neem ik als een spons alle indrukken in me op, zoals kleuren, vormen en texturen. Deze zal ik deze op mijn manier vertalen in ons interieur. Zo kan ik nog wel even verder gaan over wat me inspireert. 🙂

Ondanks dat ik erg gepassioneerd ben door interieur en graag in huis schuif ben ik niet gehecht aan spullen; dus een echt all-time favorite stuk heb ik niet. Vandaag zijn het mijn zeegraslampjes en morgen een super grote Marokkaanse kruik die in de tuin staat. Mijn droom voor de toekomst is om mijn affiniteit en liefde voor interieurstyling te vertalen in mijn job.

Ik werk voor JuulSlowliving @juulslowliving. Dit is een modern vastgoedconcept waar ik het sales-gedeelte op mij neem. Ik coördineer ook samen met collega’s het interieur (een deel van ons vastgoed is volledig ingericht en daarvoor moeten meubels en aankleding aangekocht worden).

Dit interieur moet uiteraard ingericht worden volgens de filosofie van @jackieboheme, ons zusterbedrijf (we werken samen, hand in hand). Ik zit dus wel al deels in het interieurgegeven en zal alleen maar toenemen; ook door Instagram krijg ik meer en meer opportuniteiten hiervoor.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze binnenkijker! Liefs, Yasmina.

Yasmina, heel erg bedankt voor het showen van deze prachtige look in je huis! Vergeet niet om Yasmina te volgen op Instagram, want ze heeft nog veel meer prachtige foto’s. Ik kan wel uren naar haar Insta kijken, heerlijk! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.