Wat een plaatje, hè? De keuken van ons oude huis… Ik moet eerlijk bekennen dat ik af en toe nog heimwee heb. Het was zo’n fijn en mooi plekje. Maar ja, als je gaat verhuizen, kan je niet de keuken inpakken en meenemen. Kon dat maar!

Ach ja, een nieuw huis betekent ook weer een nieuw begin qua styling en inrichting. En dat vind ik toch echt wel heel erg leuk om te doen. Onze nieuwe keuken is dan ook weer een plaatje geworden. Heel anders dan de oude, maar prachtig.

Zowel bij de oude als bij de nieuwe keuken kan ik met veel trots vertellen dat mijn man de keukens zelf heeft gebouwd. Hij heeft ook zijn eigen aannemersbedrijf. Zo’n handige man in huis is echt een groot voordeel. Ik verzin elke keer weer nieuwe klusjes voor hem die hij met plezier doet, al ben ik zelf onderhand ook vrij handig geworden en kan ik de meeste kleine dingetjes zelf. De grotere projecten laat ik wel aan hem over. 😉 De kleur van de keuken is trouwens Chinees Blauw. 

Dat grote hakblok vond ik zo ontzettend gaaf, die moest ik gewoon hebben. Ik heb het heel veel gebruikt, maar lang niet altijd om iets op te snijden. Ik moet bekennen dat het heel vaak een ideale plek was om de boodschappentas neer te gooien en uit te pakken. Gedurende de week volgden man en kinderen mijn voorbeeld en werd er steeds meer troep op verzameld… Ach, dat heeft ieder huishouden wel, toch? 😉 Zo’n plek waar iedereen alles neergooit. Een plek die je elke keer netjes opruimt om na een paar uur te zien dat er alweer iets ligt. 😛 Zo gaat dat in een huis en dat mag ook best, vind ik. Een huis is om in geleefd te worden. 

We hebben altijd met ontzettend veel plezier in het oude huis gewoond. Inmiddels wonen we alweer een poos op ons nieuwe adres, met de volledige renovatie zijn we ruim een jaar bezig geweest, ik denk zelfs wel anderhalf jaar. In de tussentijd woonden we bij mijn ouders in de schuur/zomerhuisje. Het is natuurlijk erg fijn dat we hier terecht konden, maar na zo lang bezig te zijn geweest met verbouwen wilden we héél graag verhuizen. Benieuwd naar ons nieuwe huis? Lees dan mijn andere blogs! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.