Degenen die mijn Instagram volgen, weten dat ik laatst een vakantiehuisje mocht stylen. Wat was dat leuk! Dit huisje bevindt zich in Vriezenveen en de eigenaar vroeg laatst: ‘Zeg Mariëlle, jij hebt toch ook een blog…? Ik zou het heel leuk vinden als ik een blog mag schrijven over mijn nieuwe vakantiehuisje!’

Ik vind het heel fijn als ik anderen kan helpen, met wat dan ook, dus uiteraard zei ik ja! De foto’s zijn heel leuk geworden en het huisje zelf is ook fantastisch. Meer vertel ik nog niet, dat lees je zo wel. 😉 

Welkom in ons vakantiehuisje! Mariëlle heeft de styling verzorgd, waar we echt heel blij mee zijn. We krijgen dan ook veel leuke reacties erover. In begin 2020 hebben we het huisje gekocht en deze volledig gestript. In originele staat had het huis weliswaar veel karakter, maar weinig comfort en luxe. En direct vanaf het begin hadden we in ons hoofd dat het een luxe vakantiehuisje moest worden, waar je met het hele gezin goed kunt vertoeven. 

Het karakter van het huis hebben we behouden waar mogelijk, en ook qua aankleding hebben we voor een bepaalde stijl gekozen. De landelijke stijl van het huisje past perfect bij hoe dit dorp is. Toch ontbreekt het niet aan een moderne twist. Zo heeft de badkamer bijvoorbeeld vloerverwarming gekregen en is het hele huis goed geïsoleerd. In de zomer wordt het niet heet en in de winter zit je er lekker warmpjes bij. 

Er zijn meerdere plekken in het huisje waar je heerlijk kunt relaxen. Plof neer op de bank of kies voor een heerlijke ligstoel. Als je zin hebt om er op uit te gaan, kan dat heel goed in de directe omgeving van Vriezenveen. Er zijn veel leuke winkeltjes en de dorpen eromheen zijn ook een bezoekje waard. Als je in het huisje blijft, vind je veel rust en stilte.

De ‘master bedroom’ heeft een heerlijk groot tweepersoonsbed. De kamer heeft veel lichtinval, maar is goed te verduisteren met de aanwezige raamdecoratie. Ook de andere twee slaapkamers zijn voorzien van topkwaliteit matrassen en beddengoed. We weten zeker dat je hier heerlijk slaapt en helemaal tot rust komt. 

De badkamer is denk ik toch een beetje onze trots van het vakantiehuisje. Deze was enorm ouderwets, alleen de hoognodige elementen zaten erin. Ook deze ruimte hebben we volledig gestript en voorzien van prachtig sanitair, al zeg ik het zelf. We hebben hier dus ook vloerverwarming laten aanleggen, dat vond ik echt een must. 

De wasbakken zijn gemaakt van natuursteen en het badmeubel is vervaardigd met massief houten planken. De handdoeken zijn van 100% katoen en voelen heerlijk zacht. We hebben bewust voor deze materialen gekozen, omdat we hiermee de landelijke stijl van het huisje benadrukken. 

Mariëlle heeft vaker samengewerkt met Brigitte van B-Naturel en gaf aan dat zij hele mooie producten maakt. Honderd procent puur natuur, dat sprak ons natuurlijk wel aan. Daarnaast zien ze er ook nog eens leuk uit, dus voor de styling van het huisje hebben we graag gebruik gemaakt van deze leuke zeepjes! 

Binnenkijken bij... Vakantiewoning Vriezenveen!

De gezellige keuken biedt meer dan voldoende ruimte voor zes personen, met een beetje schuiven kunnen er zelfs acht personen zitten of nog een paar kinderstoelen erbij worden gezet. 

Uiteraard liggen ook overal mooie nieuwe vloeren. Hier op de overloop zie je een parketvloer. Ook hier kiezen we voor natuurlijke materialen, dus een houten vloer was een logische keuze. Hier heeft Bebo Parket ons heel goed geholpen. De verbouwing is trouwens verzorgd door WJ Bouwservice. Ze hebben het super gedaan en binnen een ongelooflijk snelle tijd. Het huisje is op moment van schrijven al vaak geboekt, al zijn er nog wel wat plekjes vrij! Kijk op onze website www.vakantiewoningvriezenveen.nl voor actuele informatie en natuurlijk kan je via deze weg het huisje boeken 🙂 We hopen je snel te verwelkomen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *