Het is donderdag, dus dat betekent een nieuwe Throwback Thursday! In deze blog kijk ik terug naar de woonkamer in ons oude huis. De meeste meubels hebben we ook in het nieuwe huis staan, zoals de roze ribfluwelen bank en het vrolijke vloerkleed. 

In de hoek zie je een oude schoolbank staan. Ook deze is meeverhuisd naar onze nieuwe woning. De kinderen zitten hier vaak aan te knutselen. 

Foto: Anneke Gambon

Het creëren van sfeer begint al bij de basis van een ruimte. De vloer, de muren. Alle vloeren in ons oude huis (en tevens ook in ons nieuwe huis) zijn van Bebo Vloeren. Het is een massief houten vloer. De muren in de woonkamer hebben maar liefst drie verschillende kleuren: roze, grijs en een behang van Pip Studio. 

Hieronder de roze muur. Beide kasten hebben we nu nog, al is het witte kastje met alle laatjes veranderd van kleur. De ribfluwelen bank is van make6. De kleur van de andere kast komt trouwens terug in de keuken van ons nieuwe huis. 

Op de foto hieronder kan je het behang van Pip Studio goed zien. Het is een druk behang, maar in combinatie met de zachte kleuren in het interieur is het een geweldige match. De kleuren die in het behang zitten, komen terug in de roze muur en in de kleuren van de meubels. 

Ik vond onze woonkamer altijd heel lieflijk en uitnodigend. Gezellig en knus. Genoeg ruimte voor ons gezin én voor bezoek. Wat vinden jullie van de woonkamer van ons vorige huis? Laat het me weten in een reactie onderaan de pagina! Liefs, Mariëlle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.