Vorige week mocht ik een setje retroprints uitproberen van de Fotofabriek. Hartstikke leuk natuurlijk! Ik was wel benieuwd naar het resultaat en had na enkele drukke dagen eindelijk even tijd vrij voor de retroprints. Ik had om de één of andere reden in mijn hoofd dat het nog aardig wat tijd en aandacht zou kosten om de retroprints samen te stellen, maar dit viel me eigenlijk reuze mee. Ik was denk ik in een kwartier klaar met het uitzoeken van acht foto’s (één setje retroprints bestaat uit acht afbeeldingen). 

Je kunt op de website van de Fotofabriek heel eenvoudig de foto’s uploaden die je wil gebruiken. Het uploaden gaat vrij snel. Wat ik zelf echt super handig vond is dat de website aangeeft hoe goed de foto is voor een retroprint. Er staat dan in de geüploade foto of het een goede kwaliteit is, matige kwaliteit of slechte kwaliteit. Je wil natuurlijk wel scherpe foto’s. Zo weet je direct of je een andere foto moet uploaden voor een mooi resultaat!

De retroprints voeren je mee terug naar de tijd waarin er alleen nog maar Polaroid-foto’s bestonden, kleine vierkantje fotootjes die direct uit het toestel werden geprint. Even wapperen en je foto is klaar. De retroprints zijn dan ook klein van stuk, waarmee je een leuke collage kunt maken. 

Ik vind ze top! En het is ook een heel leuk cadeautje om te geven voor een verjaardag. Ze kosten € 5,- per 8 stuks en worden vlot per post verzonden in een envelop met bubbeltjesplastic. Ik ga er een retro fotoalbum van maken. Ook retroprints bestellen? Dit kan op www.fotofabriek.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.