Op mijn Instagram-pagina post ik heel veel foto’s van mijn interieur en dan vertel ik eigenlijk standaard waar ik alle spullen vandaan haal en hoe de inrichting tot stand is gekomen. Ik krijg veel vragen over bepaalde items in ons huis en om iedereen zoveel mogelijk informatie te geven zet ik het meeste alvast in mijn post of in mijn blog. Vaak maak ik er ook direct een link of tag van, zodat jullie als lezers heel gemakkelijk kunnen kijken naar de producten en de verkopers van de producten weer een extra lijntje hebben naar hun shop of winkel. Zo helpen we elkaar. 🙂 

Nu krijg ik eigenlijk ook best vaak vragen over onze vloer! Ik besefte dat ik daar nooit echt aandacht aan heb besteed en besloot om een blogje te wijden aan de prachtige vloeren van Bebo Vloeren in ons huis.

Alle vloeren hebben we gekocht bij Bebo Vloeren in Vriezenveen. Zelfs de tegels van Pip Studio die in de hal en in de badkamer liggen. Deze tegels en nog veel meer hebben ze altijd op voorraad. Dat geldt ook voor de andere soorten vloeren. Super handig! Ze hebben trouwens ook hele leuke meubeltjes en accessoires van het merk Make6.

Laat ik eerst eens vertellen wat voor een vloer we precies hebben. Beneden ligt een massief eikenhouten vloer. Deze vloer is gelegd in het welbekende en – in mijn ogen – super chique visgraatpatroon. Omdat we graag vloerverwarming wilden hebben, ligt er een tapis vloer onder de houten visgraatvloer. Zo’n ondervloer is nodig omdat hout een natuurproduct is dat bij wisselingen in de temperatuur en luchtvochtigheid kan gaan ‘werken’. Met ‘werken’ wordt bedoeld dat het hout kan gaan krimpen en uitzetten. Je kunt je voorstellen dat er dan weinig overblijft van het mooie visgraatpatroon. 

Het uitzoeken van de vloer bij Bebo Vloeren vond ik veel leuker dan gedacht. Mijn man en ik hadden al een idee over de vloer, want in ons huis heerst (uiteraard) een landelijke sfeer. Bij landelijk denk ik in eerste instantie aan natuurproducten, daarom hebben we ook voor hout en steen (nou ja, tegels) gekozen op de vloeren. Alleen die vloerverwarming, ging dat dan wel goed? Bij Bebo Vloeren hebben we die vraag gewoon voorgelegd. We werden heel geduldig en vakkundig geholpen en zijn ook uitgebreid geadviseerd over alle andere producten die Bebo Vloeren en moederbedrijf Bebo Parket in huis heeft. Zo hebben ze niet alleen houten vloeren, maar ook laminaat, PVC-vloeren, tegelvloeren, én… houten visgraatvloeren. Waar wij dus voor hebben gekozen. 🙂 De prijzen waren mega aantrekkelijk, dus dat was ook nog eens een pluspunt!

De houten visgraatvloer vind je op de begane grond overal terug in onze woning. Op de bovenverdieping hebben we ook massief eikenhout liggen, maar niet in een visgraatpatroon. Qua materiaal vonden we eenheid wel mooi en natuurlijk weer de warme uitstraling van een massief houten vloer. Daarnaast is een visgraatvloer nu helemaal ‘in’, wist je bijvoorbeeld dat Kim Kötter ook een visgraatvloer van Bebo Vloeren heeft? Ze maakt er regelmatig een vlogje over, echt heel leuk om te kijken. 

Waarom promoot ik nou zo enthousiast Bebo Vloeren? Na het kopen van onze vloeren en het meemaken van de aangename en vooral ‘easy going’ sfeer in de winkel vind ik oprecht dat ze in deze rare tijden wel een steuntje in de rug verdienen. Ze gaan super en heerlijk creatief om met de nieuwe regelgeving rondom de Corona-crisis. Zo lopen ze te beeldbellen en FaceTimen met klanten en hebben ze duidelijk aangegeven waar klanten moeten lopen om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Ook staan er overal pompjes met desinfecterende gel en mogen er maar een aantal klanten tegelijk naar binnen. Ik vind het echt knap hoe ze hiermee omgaan! En dan blijven ze ook nog vrolijk. Dus: zoek je nog een nieuwe vloer, neem dan vooral even een kijkje bij Bebo Vloeren, het is echt een leuk bedrijf en zoals je kan zien hebben ze prachtige vloeren. 

Meer vragen over onze vloeren van bebo vloeren? laat een berichtje achter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.