Oliviers slaapkamertje. Ondanks dat de tijd vliegt, is het nog niet zo heel lang geleden dat we dit huis hebben gekocht en volledig hebben gerenoveerd. Daarbij is geen enkele ruimte hetzelfde gebleven. Ook de kamers van de kinderen hebben we flink aangepakt. Mijn doel was hier eigenlijk vooral rust, ruimte, een praktische inrichting, maar ook echt die kenmerken van een babykamer. Zo heeft de kamer van Vera-Lynn een inloopkast en ook de kamer van onze Olivier is heerlijk ruimtelijk en licht. Maar ook een beetje stoer. En vooral heel erg schattig.

Voorheen was de kamer van Olivier helemaal wit, toen hij nog een baby’tje was. Inmiddels wordt hij al een flinke jongen en wilde ik iets meer stoerheid in de kamer brengen. Ik heb toen besloten om één muur in de kamer te schilderen in een mooie kleur blauw. De rust van de ruimte blijft zo bewaard en toch merk je direct: dit is een jongenskamer. 

Het super schattige ledikantje heb ik van Marktplaats geplukt. Deze heb ik zelf opnieuw gestoffeerd en geschilderd (crea bea van mij, hè?). Het hemeltje boven het ledikantje is gemaakt van een gordijn van de IKEA. De stoel is van Make6 en de kroonluchter heb ik gekocht bij Jansen Antiek. De knuffelhond die over Olivier waakt is van Lief. En die geweldige vlaggetjes en heerlijke dekentje? Die zijn nergens te krijgen… Die zijn gehaakt door mijn geweldige schoonmoeder. 🙂  Het treintje is van The River House, in samenwerking met dit leuke bedrijf mag ik trouwens nog tot eind maart een kortingscode weggeven! Het Nijntje-lampje is te krijgen bij mr Maria. De foto is gemaakt door Ton Bouwer van Moonshine Productions in opdracht van de Wonen Landelijke Stijl.  Wat vinden jullie van Oliviers slaapkamertje? Laat een berichtje achter! 

2 reacties op “Oliviers slaapkamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.