Een tijdje geleden postte ik een ‘Flashback Friday’ blog waarin ik de badkamer van ons oude huis heb laten zien. Het is niet meer dan logisch dat ik nu ook onze nieuwe badkamer laat zien! Want ook deze keer is het weer een pareltje geworden, al zeg ik het zelf. Mijn man en ik hebben alle werkzaamheden grotendeels zelf gedaan. Extra trots ben ik dus op onze heerlijke relax-badkamer. Aangezien mijn man een eigen aannemersbedrijf heeft was hij vooral verantwoordelijk voor het verbouwen, ik heb de styling en aankleding gedaan. 

Van dit plaatje krijg je toch direct zin om in bad te springen? Ik wel in ieder geval! Onze badkamer heb ik precies met die reden vormgegeven. Een ruimte waarin je kan ontspannen, maar ook praktisch en ruim ingedeeld. Met sfeervolle decoraties, natuurlijk! 

Praktisch betekent voor mij voldoende ruimte voor het hele gezin om te kunnen gaan en staan zonder dat ze iemand anders in de weg staan. Ik probeer een ‘ochtendspits’ in ons huis altijd te voorkomen. Op de badkamer komt dat in elk geval niet voor gelukkig! Mijn man en ik hebben dan ook bewust ervoor gekozen om twee ruimtes tot één ruimte te maken.

Je zult op onze badkamer ook geen rondslingerende vuile was tegenkomen, daarvoor hebben we een super handige stortkoker. De vuile was belandt direct op de goede plek en niemand heeft er last van! Als je ooit de mogelijkheid hebt om een stortkoker te realiseren, DOEN. 

Laatst heb ik mezelf weer getrakteerd op heerlijke zeepjes van B-Natural! Die heb je misschien al eens eerder voorbij zien komen op mijn Insta, ik ben namelijk echt dol op deze zeepjes. Ze halen een beetje het oermens in mij naar boven, hoewel ons leven nu allesbehalve ‘oer’ is natuurlijk. Misschien is dat juist waarom we soms zo graag even terug willen naar de basics. B-Natural oprichtster Brigitte staat voor puur natuur en stopt dan ook geen prut in haar zepen. Dat merk je echt, je huid en haar hoor je nog net niet ‘ahhhh’ zeggen maar dit zie je echt wel terug in de weerspiegeling van je lijf. Go Brigitte, blijf lekkere zeepjes maken, we love it! Daarnaast staan de zeepjes ook gewoon hartstikke stoer in de badkamer. Past perfect bij mijn landelijke inrichting. Heb je het stoere blok zeep bij de wastafel ook al gespot? 

Ook zo gecharmeerd van de badplank? Badplanken zijn helemaal hip en hot op het moment. Naast het feit dat het heel leuk en sfeervol staat is een badplank ook handig tijdens het badderen! Alles wat je nodig hebt tijdens de badsessie ligt binnen handbereik. Misschien een mooi boek, een kopje koffie of thee of, voor de avondbadderaars, een wijntje. Natuurlijk mogen je favoriete zeepjes niet ontbreken op de badplank! 

Wil jij een badplank winnen? 

Ik ga deze badplank weggeven aan een gelukkige volger van mijn Instagram-account! Maar… Ik ga de badplank pas weggeven als de teller op 2000 volgers staat! Dit kan jij doen om kans te maken:

1. Volg @huisvanmarielle. 

2. Deel mijn Insta-post over de badplank in je stories, vergeet niet mij te taggen! 

3. Tag 3 anderen onder de Insta-post over de badplank. 

Je kunt extra kans maken door een berichtje onder dit artikel te posten met daarin waarom je de badplank graag zou willen winnen. Ook maak je meer kans als je mijn post vaker deelt in je stories. Succes! 

2 reacties op “Badkamerinspiratie!

  1. Cassie zegt:

    Dit zou super zijn als ik zou winnen!
    Ik vind het zalig vertoeven in onze badkamer, zeker na een drukke werkweek te genieten van een warm bad! Deze prachtige badplank om mooie accessoires, kaarsen of een goed glas wijn op te plaatsen zou het echt AF maken! Dus ik waag graag mijn kans hiervoor! ? ?

  2. wonen_aan_de_singel zegt:

    Ha Mariëlle, wat een te gekke badkamer heb je! Momenteel zijn we 5(!) badkamers aan het realiseren omdat we een B&B gaan beginnen! ?
    Dus deze badplank zou echt zo’n leuke aanwinst zijn! Liefs Wonen_aan_de_singel ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.