Super leuk! Ik mag een kortingscode weggeven voor de webshop van The River House. Ik koop daar regelmatig iets voor de kinderen, vaak voor hun verjaardag. 

Het poppenhuis op de foto is van Little Dutch. The River House verkoopt heel veel speelgoed van Little Dutch, er zit er zoveel leuks tussen. Dit poppenhuis kan je dan weer niet via de webshop van The River House kopen, maar wel via de website van Little Dutch zelf natuurlijk.

Klik hier om het poppenhuis te shoppen via Little Dutch.

The River House

The River House is in 2008 opgestart door Hester. Ze maakte toen borduursels en stickers, maar dit liep al snel uit de hand. Het eigen merk met de naam The River House ontstond kort daarna. Leuk feitje: alle stickerontwerpen zijn te herleiden naar één van de gezinsleden van Hester. Dat kan een hobby zijn of de geboortedatum van één van de kinderen. 

Sinds 2016 wordt Hester ondersteund door haar dochter Kelly. Het is nu dus een heus familiebedrijf! Naast online winkelen kan je ook hun winkel bezoeken. Kijk voor de openingstijden op hun website. 

Deze tipi en de vlaggetjes van Little Dutch heb ik ook via The River House gekocht. De kinderen vinden het speelgoed dat ik via The River House koop helemaal geweldig en ik vind het zelf ook nog eens erg mooi. In alle eerlijkheid vind ik het best leuk als al het speelgoed enigszins op elkaar afgestemd is qua kleuren… Erg he?! I know. Maar al die felle kleuren door elkaar, daar word ik visueel instabiel van, hihi. Dit geeft gewoon een prettig plaatje, vind je ook niet? 

Klik hier om de tipi en vlaggetjes te shoppen via The River House.

Dit schattige sterlampje heb ik ook via The River House gekocht. Als je wat leuks voor je kinderen gaat halen, vergeet dan niet om de kortingscode te gebruiken!

Code: HVMARIELLE10 

De code is deze hele maand geldig! Laat me even weten wat jullie hebben geshopt. 😉 Veel shopplezier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *